Hva betyr reservert beløp?

Endret Fri, 15 Mar 2024 ved 03:39 PM

Når du lader med Elton vil det reserveres et beløp når ladingen starter, det gjør at en sum på kontoen din vil låses frem til vi får trukket det aktuelle beløpet du lader for. I praksis fungerer det slik: 

  1. Du starter ladingen
  2. Elton reserverer et beløp på kontoen din
  3. Du avslutter ladingen
  4. Ladeoperatøren sender oss en kvittering på hvor mye du har ladet
  5. Vi sender informasjon til banken på hvor mye av reservasjonen vi vil trekke og slipper resten av det reserverte beløpet
  6. Det resterende beløpet frigjøres på din konto. 


Det kan variere hvor lang tid det tar frem til du ser riktig beløp i nettbanken, avhengig av hvilken bank du har. Dette kan ta opp til syv dager.


Ettersom det er en reservasjon vil man ikke se det som en tilbakeføring når reservasjonen oppheves. Man vil se at reservasjonsbeløpet er forsvunnet, erstattet med en vanlig belastning på ladebeløpet og at saldo er justert tilsvarende.


Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen