Får ikke opp rute i ruteplanleggeren

Endret Wed, 8 Feb, 2023 ved 12:07 PM

Skal du planlegge en kjøretur med Elton, men får ikke opp noe rute i ruteplanleggeren? Det kan være flere grunner til at ruten du planlegger ikke dukker opp, her er noen tips:

• Filteret viser ladestopp på veien som støtter lading med Elton, men dessverre er ikke absolutt alle ladeoperatørene støttet. Ved å velge filtervisningen Alle ladere vil du kunne få opp ladestopp som ikke er støttet av Elton. Noen ganger på lange ruter, spesielt ut av Norge, kan det være nødvendig å lade med andre operatører enn de vi støtter.

• Selv om det er bilveier mellom destinasjonene dine, så kan appen være litt streng. Dette er for å passe på at du kommer trygt frem. Husk å velge riktig biltype, samt batteriprosent ved avreise og ønsket batteriprosent på destinasjon. Dette vil påvirke ruten du får opp.

• Om du ikke får opp noe anbefalt rute, prøv noen alternativer. Om du har et planlagt stopp på veien, prøv å legge opp ruten din dit først. Dette er en fin måte å finne ut hvilken del av strekningen som kan bli utfordrende å lade på.

Om du har prøvd forskjellige filtervisninger og destinasjoner, men allikevel ikke får opp en anbefalt rute? Da er det flott om du gir oss beskjed via knappen som sier Rapporter feil.