Faktura for bedrift

Endret Tue, 13 Dec 2022 ved 01:48 PM

Faktura for bedrift

Vi har per nå en fakturaløsning for bedrifter som vil bruke Elton. Det betyr at de ansatte som skal ha tilgang kan velge faktura som betalingsmetode i appen når de lader. Dere vil få en spesifisert faktura en gang i måneden, der brukerne også kan legge inn et egendefinert notat per lading om dere ønsker dette.

For å komme i gang med denne trenger man bare å fylle ut dette skjemaet. Merk at det må være den som har fullmakt til å representere firmaet som må fylle ut skjemaet.

Så fort vi har mottatt skjemaet kan vi starte å sette deg opp for fakturaløsning og du får en e-post så fort alt er klart.