Betaling med kort og Vipps

Endret Wed, 21 Dec 2022 ved 11:40 AM

Når du lader på en ladestasjon Elton har et kommersielt samarbeid med har du to mulige betalingsmetoder, bankkort og vipps. Du kan selv legge til så mange bankkort du vil under profil og betalingskort. Når du gjennomfører en betaling for første gang kan du også velge at vi husker den ønskede betalingsmetoden til neste gang.

Du kan endre valgt betalingsmetode ved å trykke på bruk annen betalingsmetode neste gang du lader.

Trekk fra konto ved oppstart

Når du starter en betaling vil Elton reservere 70 kroner dersom man velger betaling via bankkort og 500 kroner dersom man betaler med vipps, når ladingen er fullført trekker vi kun det ladingen faktisk har kostet - resten tilbakefører vi til deg.  Betaler du med kort vil vi frigi riktig beløp innen et døgn etter avsluttet ladning. Tiden det tar til du ser riktig beløp i nettbanken vil variere avhengig av bank. Dette kan ta opptil 7 dager.

Oversikten over kvitteringer finner du på profil under ladehistorikk.