Kan vi dele én Elton-bruker om flere bruker samme bil?

Endret Wed, 21 Jun 2023 ved 09:30 AM

Din Elton-bruker er personlig og vi anbefaler ikke å være logget inn med samme bruker på flere telefoner. Men det går helt fint om flere kjører samme bil og ønsker å bruke Elton. Dette er beste måten å løse dette på:

1. Alle sjåførene laster ned Elton på sin mobil og lager sin egen bruker, med sitt eget telefonnummer.

2. Legg til bilen under Profil - Dine biler. Her kan man legge til flere om man kjører forskjellige biler.

3. Legg til valgfritt betalingskort (eller Vipps). Det går fint å legge inn samme betalingskort for flere brukere.

God lading!