Om Elton

Endret Fri, 15 Mar ved 3:32 PM

Elton er en app med ønske om å gjøre hverdagen enklere for elbileiere i Norge og Europa. Vi vet at det kan være frustrerende å forholde seg til mange apper og ladebrikker, og at ladeangsten ofte kommer når elbilen skal ut på langtur.

Ved å samle alle ladestasjoner i en app, og bistå elbileiere på veien, håper vi at Elton bidrar til at flere tar i bruk elbil i Norge, og at flere benytter elbilen på langtur. Da gjør vi Norge litt grønnere og forhåpentligvis bidrar vi til at du som bruker kan gjøre bedre valg når du skal hurtiglade, og kanskje spare både kroner og tid.

Sammen med våre samarbeidspartnere tilbyr Elton lading på flere ladestasjoner, og jobber kontinuerlig med å få inn flere.

Våre ladeoperatører