Om Elton

Ændret den Fri, 15 Mar 2024 kl. 03:32 PM

Elton er en app med ønsket om at gøre hverdagen lettere for elbilejere i Norge og Europa. Vi ved, at det kan være frustrerende at have med mange apps og opladningschips at gøre, og at ladeangsten ofte kommer, når elbilen skal på lang tur.

Ved at samle alle ladestandere i én app, og assistere elbilejere på vejen, får vi, at Elton bidrager til, at flere bruger elbiler i Norge, og at flere bruger elbiler på lange ture. Så gør vi Norge lidt grønnere og forhåbentlig bidrager vi til, at du som bruger kan træffe bedre valg, når du skal hurtigoplade, og måske spare både kroner og tid.

Sammen med vores partnere tilbyder Elton fragt på flere ladestandere, og arbejder løbende på at få flere ind.

Nogle af vores opladningsoperatører