Om Elton

Ändrad den Fri, 15 Mar 2024 vid 03:34 PM

Elton är en app med viljan att göra vardagen enklare för elbilsägare i Norge och Europa. Vi vet att det kan vara frustrerande att hantera många appar och laddningschips och att laddningsångest ofta kommer när elbilen ska ut på långresa.

Genom att samla alla laddstationer i en app, och assistera elbilsägare på vägen, får vi att Elton bidrar till att fler använder elbilar i Norge, och att fler använder elbilar på långa resor. Då gör vi Norge lite grönare och förhoppningsvis bidrar vi till att du som användare kan göra bättre val när du behöver snabbladda, och kanske spara både kronor och tid.

Tillsammans med våra partners erbjuder Elton frakt vid flera laddstationer och arbetar kontinuerligt med att få in fler.

Några av våra laddningsoperatörer