NAF-rabatter

Endret Tue, 20 Jun 2023 ved 01:53 PM

Som NAF-medlem kan du få et veldig bra tilbud på lading med Elton.

Som NAF-medlem kan du få:

• 10% introduksjonsrabatt på lading i 6 måneder fra aktivieringstidspunktet
  • 15% rabatt på lading med kredittkortet NAF Xtra* (kommer i tillegg til introduksjonsrabatt)
  • Kampanjerabatt i enkelte perioder

Les mer og sjekk ut Min Side her: https://nye.naf.no/medlemskap/medlemsfordeler/elton

Hvordan får jeg rabatt i Elton som NAF-medlem?

Ved å aktivere fordelen på naf.no vil du får 10% introduksjonsrabatt i 6 måneder fra aktiveringstidspunktet. Denne rabatten kommer i tillegg til eventuelt rabatt gjennom NAF Xtra. Utover dette vil det bli kampanjeperioder med rabatt. Vi informerer deg når dette skjer.

Når du skal aktivere rabatten er det viktig at du bruker det telefonnummeret som du har brukt, eller skal bruke, i Elton-appen. Hvis du ønsker å endre telefonnummeret ditt hos NAF kan du endre det på Min profil på Min side.

Kan jeg bruke NAF-ladebrikke samme med Elton?

Ladebrikken kan dessverre ikke kombineres med Elton, men den fortsetter å fungere akkurat som før og er fortsatt registrert hos ladeoperatørene du har knyttet den til.

Vi anbefaler at du har med både Elton-appen og NAF ladebrikke på tur. Elton er veldig brukervennlig og lar deg finne passende ladestasjon for din bil samt gir ladeinformasjon under ladeøkten og ladehistorikk.

NB. Dersom du har NAF Xtra får du ikke lenger 15% rabatt ved bruk av NAF Ladebrikke. Du får fortsatt 15% rabatt på lading, men kun når du bruker Elton-appen.